';

Et minne for livet

En reise som blir arrangert av ReiseExperten skal være en minneverdig opplevelse. De gode minnene lever videre og inspirerer til nye reiser og opplevelser.

Erfaring, kunnskap og nettverk

ReiseExperten har lang erfaring, mye reisekunnskap og et stort nettverk av samarbeidspartnere. Reisene våre kjennetegnes av personlig service, kvalitet i alle ledd og at det meste er inkludert i reisens pris.

Skreddersøm

Vi skreddersyr reiser i inn- og utland, tilpasset dine ønsker. Grupper, lag, foreninger, skoler og bedrifter er blant kundene våre. Vi lager spennende venners venner-turer, jenteturer, gutteturer og tematurer – for å nevne noe. Vi tilbyr også aktiviteter, cruise og elvecruise, reiser med buss og fly. Spør oss!

Vi ønsker at du skal få det lille ekstra ut av reisen. Les mer

Programturer

ReiseExperten har egne programturer, bussturer eller med fly, som er fellesreiser med fast program. Interessante og spennende reiser med innhold og tema som vi vet vil begeistre. Her kan både den som reiser alene eller de som reiser sammen melde seg på. Programturene er oppsatt med faste datoer i løpet av året. Se oversikt her

ReiseExperten AS er eid av Finnøy Buss AS i Ryfylke, som også eier Busstur AS på Karmøy.

Har du spørsmål?

Image
Salgs- og produksjonsansvarlig
heidi@reiseexpert.no
Tlf. 52 80 87 80
Mob. 911 53 267
Image
Salgs- og produksjonskoordinator
lisa@reiseexpert.no
Tlf. 52 80 87 80
Mob. 952 01 859